Νέα Κυβέρνηση: Αυτά είναι τα «πρωτάκια» του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τα βιογραφικά τους

Πολλά νέα πρόσωπα απαρτίζουν τη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναμένεται να φέρουν αέρα ανανέωσης στα υπουργεία!

Το T-live συγκέντρωσε τα «πρωτάκια» και σου τα παρουσιάζει:

Μαρία Κεφάλα, η γιατρός από τα Γιάννενα που αναλαμβάνει υφυπουργός του νεοσύστατου υπουργείου Οικογένειας. 

Ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή που ξέρει να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Λατρεύει να περνά χρόνο με φίλους… ενώ απολαμβάνει να χορεύει παραδοσιακούς χορούς!

Ποια είναι η Μαρία Κεφάλα

Η νέα υφυπουργός σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού της δημόσιας Υγείας, Προαγωγή υγείας σε παιδιά και εφήβους.

Είναι η μεγαλύτερη από τα δύο παιδιά του ιερέα Στεφάνου Κεφάλα και της Αννας Παπαρούνα. Το 2014 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον χειρουργό Κώστα Τεπελένη.

Δραστήριος, αθλητικός, δυναμικός τρία επίθετα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Μακεδονίας, Στάθη Κωνσταντινίδη, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να αποτυπώσουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα του! Αγαπά την ποδηλασία, αλλά και τις βόλτες στη λίμνη…

Στο πλευρό του διαρκώς η άκρως εντυπωσιακή σύζυγός του, η δικηγόρος Λίνα Μαστρογιαννοπούλου, η οποία τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα κατά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό μέγαρο…  Όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κάνουν εκδρομές  με τα δυο παιδιά τους…

Ποιος είναι ο  Στάθης Κωνσταντινίδης

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, στις 21 Μαΐου του 1969. Κατέχει πτυχίο Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ έχει πραγματοποιήσει διδακτορικό Νομικής του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών.

Έντονο είναι το …άρωμα γυναίκας στο νέο κυβερνητικό σχήμα! Η Βιβή Χαραλαμπογιάννη είναι μία από τις 15 γυναίκες της νέας κυβέρνησης.

Εντυπωσιακή, δραστήρια και πάντα χαμογελαστή. Γεννημένη στην Αταλάντη από μικρή ηλικία την κέρδισε η πολιτική… ενώ με το κίτρινο σακάκι που επέλεξε για την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης κατάφερε να τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα…

Ποια είναι η Βιβή Χαραλαμπογιάννη

Η απόφοιτη  του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Α. είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Ελληνικός Ανοικτό Πανεπιστήμιο και αναλαμβάνει υφυπουργός Εσωτερικών.

Με την μόλις 10 μηνών Δανάη στην αγκαλιά του και έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή σύζυγό του Ελένη Αθερινού ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης περνά το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου…

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η δικηγόρος  ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε πριν από περίπου τρία χρόνια σε μία παραμυθένια τελετή στην Κύθνο, ενώ η έλευση του μικρής τους κόρης ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία.

Ο δραστήριος πολιτικός αρέσκεται να περνά χρόνο με την κόρη του… παίζει μαζί της ενώ έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο και στο μεγάλωμά της!

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Γεννήθηκε το 1987 στο Λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το Βόλο και την Κρήτη.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αθήνας.

Ο νέος υφυπουργός ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης έφτασε στο προεδρικό μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Κωστάντζα Σχιζάκη και τους δύο γιους τους, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει!

Ποιος είναι o Μάξιμος Σενετάκης

Γεννήθηκε μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει στο Ηράκλειο. Σπούδασε στον στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ενώ δραστηριοποιείται στην πολιτική από το 2012!

Ο Θανάσης Κοντογεώργης κατάγεται από τα Καλάβρυτα και ανέλαβε θέση υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ. 

Αδελφός της ηθοποιού και παρουσιάστριας Νάντιας Κοντογεώργη, είναι παντρεμένος με την Μαριάννα Βλαχογιάννη κόρη του πρώην Βουλευτή Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

Ποιος είναι ο Θανάσης Κοντογεώργης

Ο Θανάσης Κοντογεώργης αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση, στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More