Νεφέλη Μεγκ: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνέντευξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Ήταν λίγο ένα σοκ»

Η κάμερα του Mega Καλημέρα συνάντησε τη Νεφέλη Μεγκ μετά το τέλος της εκπομπής που συμμετέχει, «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1, και μίλησε για το παρασκήνιο της συνέντευξης που έκανε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία γιατί ήταν κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε ουσιαστικά την πρόσκληση, είχα ταγκάρει διάφορα πρόσωπα.», είπε αρχικά η Νεφέλη Μέγκ.

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι “big news”. Ήταν λίγο ένα σοκ και είπα πως θα το κάνω, γιατί δεν σου έρχεται αυτή η ευκαιρία στα 25 που είμαι τουλάχιστον. Όταν έκλεισε η κάμερα δώσαμε τα χέρια, γιατί είχε αργήσει έπρεπε να φύγει» πρόσθεσε στη συνέχεια η Νεφέλη Μεγκ.

Όσο για το ποιό ήταν το πιο δύσκολο σημείο της συνέντευξης, η νεαρή influencer είπε πως «η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν μιλήσαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την αστυνομική βία γενικότερα».

Διάβασε επίσης:

Νεφέλη Μεγκ: Η 26χρονη YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η νομική και η συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου

Read More

And More