Νεφέλη Μεγκ για τη συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Σκέφτηκα ότι θα φάω πολύ κράξιμο αλλά ήθελα να το κάνω»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Νεφέλης Μεγκ στο Youtube, η οποία έγινε viral, με την 26χρονη content creator να δέχεται ποικίλα σχόλια μετά από αυτήν.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα», η Νεφέλη Μεγκ είπε μεταξύ άλλων ότι ασχολείται με «κοινωνικοπολιτικά θέματα» και πάντα ήθελε να πάρει συνέντευξη από κάποιον πολιτικό.

«Ο Μητσοτάκης είναι ο πρώτος που ανταποκρίθηκε» τόνισε η ίδια. Σε ερώτηση για το αν απευθύνθηκε εκείνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως «αυτοί έκαναν reach out γιατί τον είχα ταγκάρει αρκετές φορές». Συμπλήρωσε ότι πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου και γνωρίστηκε με τον πρωθυπουργό.

«Σκέφτηκα ότι θα φάω πολύ κράξιμο, αλλά ήθελα να το κάνω και το έκανα», διευκρίνισε η Νεφέλη Μεγκ.

 

Μάλιστα στην σημερινή έναρξη της εκπομπής «Είμαστε Μαζί», η Ελίνα Παπίλα δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τη συνεργάτιδά της πώς κατάφερε να κλείσει τη συνέντευξη με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Εγώ έχω ένα podcast, το “Μπούκλα 99” στο οποίο σχολιάσω κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα. Σε αυτό το podcast έχω εκφράσει την επιθυμία μου να πάρει συνεντεύξεις από πολιτικούς αρχηγούς. Και από τον Πρωθυπουργό βέβαια. Τις τελευταίες μέρες τον τάγκαρα πολύ στα Stories μου, οπότε αποφάσισε να απαντήσει. Επικοινώνησε μαζί μου το γραφείο του και μετά προχωρήσαμε στη συνέντευξη. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Είμαι απλός πολίτης και είχα και άλλες πολλές ερωτήσεις να ρωτήσω, αλλά δεν είχα πάρα πολύ χρόνο, λογικό είναι. Πιανόμουν από πολλά πράγματα που έλεγε.

Είναι άλλο να ασκήσεις κριτική σε ένα πρόσωπο από την ασφάλεια του μικροφώνου σου και άλλο να τον έχεις απέναντι. Και μπορώ να πω ότι παρόλο που ήταν δύσκολο, εγώ επέμενα σε πάρα πολλά ζητήματα. Αυτό ήταν το άγχος μου και φαίνεται. Με βλέπετε, από το πώς κάθομαι.

Από τους δικούς μου ανθρώπους δέχτηκα πολύ υποστηρικτικά σχόλια. Η μαμά μου καταχάρηκε, γιατί είναι πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Είμαι 25 χρονών, τα 26 δεν τα έχω κλείσει. Τα αρνητικά σχόλια δεν τα αποφεύγεις ποτέ, αλλά αν σκεφτόμουν τα αρνητικά σχόλια δε θα έκανα τίποτα σε αυτή τη ζωή. Θέλω να πάρω συνέντευξη σίγουρα και από άλλους πολιτικούς αρχηγούς και πρώτος από όλους ο Αλέξης Τσίπρας. Ένα βήμα τη φορά» είπε, μεταξύ άλλων, η Νεφέλη Μέγκ.

Διάβασε επίσης – Νεφέλη Μεγκ: Η 26χρονη YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η νομική και η συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου

 

Read More

And More