Νίκος Μουτσινάς: Αλήθεια, γιατί δεν μας είχε πει, ότι απλά ήθελε να είναι μόνος του;

Αλήθεια, αλλά παρακολουθώ καθημερινά τον Νίκο Μουτσινά! Κι όχι δεν το κάνω από επαγγελματική… διαστροφή ή… υποχρέωση! Το κάνω από χαρά. Και επίσης η αλήθεια είναι, πως δεν βλέπω με… χαρά, πολλά προγράμματα στη τηλεόραση.

Ναι, καθημερινά βλέπω μετά μανίας τον Νίκο, έτσι… “για την παρέα”! Ναι, τον βλέπω και τον χαίρομαι, τον απολαμβάνω, τον θαυμάζω…

Χαίρομαι με τη “τρέλα” του, απολαμβάνω το βιτριολικό του χιούμορ, θαυμάζω την ευφυία του… Γιατί σ΄έναν άνθρωπο με ταλέντο κι ευφυία, το μόνο που μπορείς να κάνεις – αν κι εφόσον φυσικά δεν είσαι κομπλεξικός -, είναι να υποκλιθείς.

Από την άλλη μεριά, ξέρεις ποιο είναι λατρεμένη το πρώτο πράγμα που μου ΄ρχεται στο μυαλό μόλις δω τον Νίκο, έστω και για λίγα λεπτά; Αυτό που μου ΄ρχεται στο μυαλό είναι η εξής ερώτηση…

“Γιατί δεν μας το έλεγες; Γιατί δεν μας έλεγες τόσο καιρό, πως απλά ήθελες να είσαι μόνος σου;”

Γιατί ο Νίκος φέτος είναι στα καλύτερά του, γιατί σαφέστατα είναι μόνος του… Καρατσεκαρισμένο! Χωρίς να κουβαλά λοιπές υποχρεώσεις και… βαρίδια. Γιατί δεν έχει κανέναν δίπλα του να πρέπει να τον ακολουθεί ή να συμβαδίζει μαζί του, γιατί είναι μόνος του και κάνει και λέει ότι θέλει, χωρίς να υπάρχουν στεγανά, χωρίς να υπάρχουν τηλεοπτικές δεσμεύσεις, χωρίς να υπάρχουν πρέπει…

Και όταν ο Νίκος νιώσει πως είναι ελεύθερος, εκεί ακριβώς ξεκινά να ξεδιπλώνει το μεγαλείο του.

Και κάθε μέρα ο Νίκος ξεδιπλώνει το μεγαλείο του, παρουσιάζοντας στο Open μία ολόκληρη τηλεοπτική παράσταση. Μία τηλε-θεατρική παράσταση. Μία παράσταση την οποία αν δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα να την δεις, πραγματικά χάνεις!

Χορεύει, τραγουδάει, σατιρίζει με πάθος τους πάντες και τα πάντα, επικοινωνεί μ΄ έναν μαγικό τρόπο με τον κόσμο που βρίσκεται στο πλατώ και γενικότερα φροντίζει να καταθέτει την ψυχούλα του…

Αυτός είναι και ο λόγος που σου συστήνω λατρεμένη να μην τον… ακούς μόνο, – έχοντας την τηλεόραση να λειτουργεί σαν ραδιόφωνο -, αλλά και να τον βλέπεις, γιατί οι εκφράσεις του είναι μοναδικές και ο τρόπος με τον οποίο “γητεύει” το χώρο, εντυπωσιακός.

Τελικά, πόσο άδικο ήταν όλα αυτά τα χρόνια που ο Νίκος “καταναλώθηκε” σε πρότζεκτ και σε παρέες που δεν του πήγαιναν, τον κρατούσαν πίσω και δεν τον άφηναν να τηλε-μεγαλουργήσει.

Γιατί όπως είπε κι αυτός στο “Celebrity Travel”, έχει και… “τα κομμένα του” και δεν τ ΄ απαρνιέται.

Το θέμα είναι πως έπαθε, έμαθε και κατάλαβε το τι ακριβώς θέλει να κάνει και τι του ταιριάζει και στο Open τον εμπιστεύθηκαν και του έδωσαν την ευκαιρία να έρθει στους δέκτες μας, με το συγκεκριμένο, one Νίκος show, το οποίο ή θα τον απογείωνε, ή θα τον έριχνε στο τηλεοπτικό Καιάδα. Το στοίχημα ήταν μεγάλο… Κι ευτυχώς το κέρδισε!

Έτσι, “για την παρέα” ρε γαμώτο!

Read More

And More