Νίκος Ορφανός: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βγει από ριάλιτι, αυτοί είναι ηθοποιοί μιας χρήσης»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ορφανός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο», μεταξύ άλλων, μίλησε για τους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική, για το θέατρο και την προσπάθειά του να υιοθετήσει παιδί.

«Ο ρόλος μου στο «Ναυάγιο» είναι ένα guest που δίνει μία ανάλαφρη πινελιά στη σειρά με την αθωότητά του. Δεν είναι εύκολο να αναπαράγεις με τον ρόλο σου τη λαϊκότητα της δεκαετίας του ‘60, πρέπει να ψάξεις στις αναμνήσεις σου», είπε αρχικά ο Νίκος Ορφανός.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα κριτήρια επιλογής ηθοποιών, αναφέροντας:  «Αν το κριτήριο κάποιου για την επιλογή ενός ηθοποιού είναι οι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε παίζει με τη φωτιά. Οι καλλιτέχνες που έχουν πολλούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα είδος “ρεκλαματζή” και πουλάνε προϊόντα. Δε σημαίνει ότι θα ήθελε κάποιος να τους δει να παίζουν Ίψεν. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βγει από ριάλιτι και έχουν μπει στην ηθοποιία, αυτοί είναι ηθοποιοί μίας χρήσης».

Ο Νίκος Ορφανός αναφέρθηκε και στην πατρότητα, σημειώνοντας: «Πάντα ήμουν άνθρωπος του σπιτιού οπότε με την πατρότητα δεν άλλαξε κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μου. Ένα παιδί σου «κλέβει» και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχεις. Είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε υιοθεσία από χωρά του εξωτερικού άλλα δεν τα καταφέραμε λόγω γραφειοκρατίας και κόστους».

Read More

And More