Νίκος Ψαρράς: «Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα παντρευτώ»

Τον Νίκο Ψαρρά υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της τη Δευτέρα 29/1.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Η Μάγισσα», μεταξύ άλλων, μίλησε για την αρχή της καριέρας του, αλλά και για τον ρόλο του ως πατέρας, ένα κεφάλαιο που ο ίδιος αρχικά είχε αποκλείσει. 

«Είχα πολλές ανασφάλειες και ακόμα έχω. Όταν ξεκινούσα έδωσα εξετάσεις στο ΚΘΒΕ και κόπηκα δυο φορές, πέρασα με την τρίτη και είχα θυμώσει πολύ. Μου έκοψε τον τσαμπουκά γιατί θεωρούσα ότι είναι κάτι που μπορώ να κάνω καλά και δεν το πίστευε κανένας άλλος. Μπαίνοντας στη σχολή δούλεψα πολύ, είχα υπέροχους δασκάλους και του το φύλαγα του διευθυντή. Πήγα και του είπα “πώς βγάζεις κάποιον αριστούχο που τον έκοψες δυο φορές;», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς

Και συνέχισε: «Και θάρρος πρέπει να δίνεις στα νέα παιδιά αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μία δύσκολη δουλειά, θέλει φοβερή άσκηση και δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

Αν και δεν περίμενε ποτέ ότι θα δημιουργήσει τη δική του οικογένεια η ζωή τα έφερε αλλιώς και σήμερα είναι ένας πανευτυχής πατέρας.

«Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα παντρευτώ, πέρναγα πάρα πολύ ωραία, γύρναγα, δεν έδινα λογαριασμό σε κανέναν, ό,τι ώρα ήθελα κοιμόμουν. Με το παιδί ξαναγνωρίζεις τη ζωή μέσα από δύο αθώα μάτια, παύεις να είσαι εγωιστής. Ο κόσμος σταματάει να κινείται γύρω σου κινείται γύρω από ένα πλάσμα που σε έχει ανάγκη», κατέληξε ο Νίκος Ψαρράς.

Read More

And More