Νίκος Ζερβός για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Αν ενημέρωνε τις συντρόφους του για τα βίντεο δεν είναι έγκλημα»

Ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στηρίζοντας για ακόμη μια φορά τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Τζούμα, ύστερα από τη δήλωση που έκανε για τις γυναικοκτονίες και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε και για το σχόλιο που έκανε πριν μερικές μέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κι εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω».

«Έτσι είναι το στιλ του Τζούμα από πάντα. Είναι κυνικός όταν μιλάει. Φυσικά και δεν εννοούσε ότι θα σκότωνε γυναίκες. Και εγώ μίλησα χιουμοριστικά σε ένα site. Ήταν φανερή πλάκα η δήλωση που έκανα ότι θα “καρύδωνα” κάποια που μιλάει πολύ.

Ο Τζούμας έχει έναν δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο, έχει μαύρο χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος σέβεται τις γυναίκες απεριόριστα και τους έχει φερθεί πάρα πολύ καλά. Το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν ήταν να σκοτώσει μια γυναίκα. Εγώ προτιμώ τον όρο ανθρωποκτονίες και όχι γυναικοκτονίες, είναι όλοι άνθρωποι» απάντησε ο Νίκος Ζερβός.

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Νίκος Ζερβός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αναγκαστικά το έχω παρακολουθήσει, θέλω δεν θέλω. Εμένα μου είναι όλοι συμπαθείς, θα ήταν ψέμα να πω ότι τον αντιπαθούσα. Τώρα το πώς την “πάτησε” ο Παναγιωτόπουλος δεν ξέρω. Αν ενημέρωνε τις συντρόφους του για τα βίντεο, αν είναι κοινή συναίνεση δεν είναι έγκλημα. Η γκάφα του είναι ότι δεν είπε σε κανέναν τίποτα, ούτε στους φίλους του»

 

Read More

And More