Νίνο – Η αντίδραση σε ερώτηση της Σκορδά για τη Ζόζεφιν: «Σταμάτα, δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση»

Συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στο Fay’s Time έδωσε ο Νίνο με αφορμή τη μεγάλη του συναυλία στις 28 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν του αρέσουν τα μακρινά ταξίδια, δέχτηκε ερώτηση από τη Φαίη Σκορδά για τη Ζόζεφιν με την οποία είναι ζευγάρι.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Νίνο: «Δεν έχεις πάει με κατάλληλο άνθρωπο στις διακοπές. Με τη Ζόζεφιν δεν θα πάτε διακοπές δηλαδή; Στο αεροδρόμιο δεν θα σας συναντήσουμε ποτέ;»

Ενώ αμέσως ο τραγουδιστής δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για τα σχέδια με την σύντροφό του: «Σταμάτα, δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Όσο για την προσωπική του ζωή: «Το κρατάω για μένα ώστε να υπάρχει όσο περισσότερη ησυχία μέσα σε αυτόν τον χώρο. Δεν θέλω να τα συζητάω. Θα πω ότι είμαι καλά, περνάω πολύ δημιουργικές μέρες με ωραία παρέα. Είναι όλα πολύ ωραία, πολύ φωτεινά».

Για το μπλοκ που έκανε στο account της τραγουδίστριας στο instagram: «Ήταν παρεξήγηση, τίποτα… τίποτα»

 Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Νίνο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να περνάς ωραία, να είστε στην ίδια συχνότητα, να υπάρχει επικοινωνία, είτε είναι φιλική σχέση, είτε όχι. Δύο άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί και χωρίς να παντρευτούν».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164