Ντάνιελ Νούρκα – Τζένη Καζάκου: Όσα δεν γνώριζες για τους πρωταγωνιστές της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»

Ο Ντάνιελ Νούρκα και η Τζένη Καζάκου συνάντησαν τηλεοπτικά την Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας για την συνεργασία τους στην κωμική σειρά του Mega, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα.

Η Τζένη Καζάκου σε ερώτηση για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ανέφερε: «Εγώ μεγάλωσα μέσα σ’ αυτό το χώρο. Πάντα με μάγευε, αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή» σημείωσε η Τζένη Καζάκου, η οποία όπως ήταν φυσικό ακολούθησε την «οικογενειακή πορεία».

Και πρόσθεσε: «Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχοληθώ, δεν μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία» τόνισε και συμπλήρωσε πως «όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε», είπε η Τζένη Καζάκου.

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάποιο ερέθισμα από το οικογενειακό του περιβάλλον για την υποκριτική, αλλά του άρεσε και αποφάσισε στην εφηβεία να ασχοληθεί με αυτή. «Στην εφηβεία μου άρεσε και είπα ότι θέλω να το δοκιμάσω. Έτσι αποφάσισα να δώσω σε μια δραματική σχολή και να δω πως είναι από μέσα» τόνισε.

Read More

And More