Τις αλλαγές που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση και στις εκπομπές σχολίασε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ο Κώστας Τσουρός να παραμείνει στο ΣΚΑΪ, αλλά να αλλάξει ώρα και μέρα είπε: «Δεν είναι κακό να αλλάζεις ζώνη, ώρα και μέρα, φτάνει αυτό που πας να κάνεις να έχει μια προοπτική».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όσο για τη Σία Κοσιώνη που αποχώρησε από το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ μετά από 20 χρόνια, ανέφερε: «Όπως είπε και η ίδια, είχε να δει το ηλιοβασίλεμα 20 χρόνια. Άρα, ίσως και να άργησε να φύγει από τον σταθμό, γιατί η ζωή μας είναι αυτή έξω, όχι αυτή στην τηλεόραση».
Tέλος, για το ενδεχόμενο μιας δικής της τηλεοπτικής επιστροφής η Ντέσσυ Κουβελογιάννη είπε: «Δε καίγομαι να γυρίσω στην τηλεόραση. Δεν ήταν αυτοσκοπός μου να είμαι στο γυαλί. Εγώ την καριέρα μου την έχω κάνει, και για μένα η καριέρα μου είναι τα δυο μου παιδιά. Αυτά τα δυο πλάσματα είναι η μεγαλύτερη καριέρα της ζωής μου».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.