Ο Άκης Πετρετζίκης εξομολογείται για πρώτη φορά: «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου» [video]

Στα “Μεσάνυχτα” της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρώτο ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο προκειμένου να βρει δουλειά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκεί.

«Ήθελα να φύγω έξω γιατί πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Ήξερα ελάχιστα αγγλικά, δεν είχα κανέναν άνθρωπο εκεί, δεν είχα ξαναφύγει εκτός Ελλάδος, ήταν η πρώτη φορά που θα ταξίδευα. Είχα μαζέψει με το ζόρι 1500 ευρώ για να φύγω. Είχα πάρει δύο βαλίτσες και στο αεροδρόμιο μου έβγαλαν ένα υπέρβαρο γύρω στα 600 ευρώ.

Δεν είχα ταξιδέψει ξανά, ώστε να ξέρω ότι πληρώνεις παραπάνω. Πέταξα όλα μου τα ρούχα στα σκουπίδια γιατί δεν μπορούσα να πληρώσω το υπέρβαρο. Άμα πλήρωνα, δεν θα είχα λεφτά για να πάω στην Αγγλία. Οπότε, κράτησα τα απαραίτητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην πρώτη του δουλειά σε εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin, λέγοντας: «Την πρώτη μέρα στη δουλειά κατάλαβα ότι ήμουν ο χειρότερος στην κουζίνα… Έμεινα 1,5 χρόνο στο εστιατόριο αυτό και ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου. Πέρασα δύσκολα και εσωτερικά…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More