Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου: “Υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων και…” (video)

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στη σκηνή του J2US με το «Κοκορίκο» και η εξομολόγησή της για το πώς μετέτρεψε ένα μειονέκτημα (δεν μπορούσε μικρή να πει καθόλου το γράμμα “ρ”) σε προτέρημα έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Δημήτρη Παπανώτα.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στο Happy Day πως είναι βλάσφημο να λέμε για τέτοιου είδους “προβλήματα” και να “κλαιγόμαστε” δημόσια τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας, και λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε στον «αέρα» της δικής της εκπομπής. (δες εδώ τι συνέβη ακριβώς ανάμεσα σε Παπανώτα και Καινούργιου)

Σήμερα, ο Δημήτρης Παπανώτας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την αντιπαράθεση, η οποία τελικά έλαβε τέλος.

«Υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων με την Κατερίνα και μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Την Κατερίνα τη ξέρω από τα χρόνια που ήταν στον ALPHA, ήμασταν μαζί στους διαδρόμους και υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια, τη βοήθησα και σε κάποιες εκπομπές που έκανε όταν έλειπε ο Σταματόπουλος. Δεν είμαστε δυο άγνωστοι. Υπάρχει αμοιβαία αγάπη, ως εκ τούτου υπάρχουν και τα τηλέφωνα που γίνονται μεταξύ μας και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί για να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Όπως άκουσες, την είπε τη λέξη “μπούλινγκ” και ίσως δεν κατάλαβε τον παραλληλισμό που κάνω. Της εξήγησα (…) Νομίζω ότι έγιναν αντιληπτές οι εξηγήσεις μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Την αγαπάω, είναι όμορφη, έχει πολλά για να μπορεί να στενοχωριέται για ένα “ρ”» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και λίγο αργότερα κατέληξε: «Υπάρχει μεγάλη αγάπη και θαυμασμός προς την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν υπήρχε τουλάχιστον από μέρους μου καμία πρόθεση να τη μέμψω ή ό,τιδήποτε».

Δες το σχετικό βίντεο:

Read More

And More