Ο Ιβάν Σβιτάϊλο για την απώλεια 36 κιλών: «Ως χορευτής έπρεπε να είμαι καλλίγραμμος, αυτό κάποια στιγμή κουράζει»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά, αποκαλύπτοντας χαρούμενες αλλά και σκοτεινές στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή του.

«Στην αρχή της καριέρας μου ένιωθα πανικούς όταν έβγαινα στη σκηνή και το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία» αναφέρει αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο ερχομός της κόρης του ήρθε σε μία ηλικία που ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει στη ζωή του και τον έχει κάνει πολύ ευαίσθητο. «Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν με κουνάει τίποτα…μπορεί να δω μια μαμά με ένα μωρό και να δακρύσω» λέει.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρει πως τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές: «Με την απώλεια του πατέρα μου θέλησα να κάνω μία παύση στα πάντα» αποκαλύπτει. Διευκρινίζει πως ήταν μία περίοδος «απολογισμού» για εκείνον, έπειτα και από μία δεκαετία σκληρής εργασίας.

Εξηγεί πως ως ένα παιδί χωρισμένων γονιών η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που τον φόβιζε, ωστόσο ήταν αυτό που τον έκανε να νιώσει ολοκληρωμένος: «Η δημιουργία οικογένειας με φόβιζε. Τελικά ήταν αυτό που με έκανε να νιώσω ολοκληρωμένος».

 

«Είχα χάσει παραπάνω από 36 κιλά. Ως χορευτής έπρεπε να είμαι καλλίγραμμος και τα σχετικά αλλά όλο αυτό κάποια στιγμή κουράζει. Δεν είναι μόνο η εικόνα. Η εικόνα πρέπει να συνοδεύεται με μια προσωπικότητα. Χρειάζεται να έχεις μια αυτογνωσία, την οποία δεν την έχουμε όλοι» απάντησε ο Ιβάν Σβιτάιλο για την πρόσφατη μεγάλη απώλεια κιλών στο σώμα του. 

Read More

And More