Ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, περίμενα να έρθει να μου μιλήσει και βγήκε εδώ πανελλαδικά»

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για το τέλος της φιλίας του με τον Τζέιμς Καφετζή αλλά και το γεγονός ότι βγήκε και μίλησε δημόσια για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο παίκτης του J2US απάντησε για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Τζέιμς Καφετζής εμφανώς στεναχωρημένος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την Άννα Μαρία Βέλλη και το γεγονός ότι έγινε έξαλλη μετά τις δηλώσεις του, ενώ αποκάλυψε ότι νιώθει πικρία ύστερα από αυτά που άκουσε από τον πρώην φίλο του, Νίκο Μπάρτζη.

«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό. 

Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου.

Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά» τόνισε ο James Καφετζής.

 

Read More

And More