Οι κυρίες της πρωινής ζώνης διασταύρωσαν γι΄ ακόμα μία φορά τα «ξίφη» τους! Και η μάχη καλά κρατεί…

Οι κυρίες της πρωινής ζώνης διασταύρωσαν γι΄ ακόμα μία φορά τα «ξίφη» τους! Και η μάχη καλά κρατεί… | tlife.gr

Σχεδόν ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από την στιγμή που η τηλεοπτική αυλαία άνοιξε… Σχεδόν ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από την στιγμή που η ολοκαίνουργια τηλεοπτική σεζόν άρχισε να ξετυλίγεται στους δέκτες μας και οι πάντες έχουν πάρει θέσεις μάχης, προσπαθώντας να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… Προσπαθώντας να διεκδικήσουν ένα μεγάλο κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Και όλα αυτά; Σε μία σεζόν που όλοι όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση γνωρίζουν καλά, ότι δεν θα είναι εύκολη, μιας και έχει υπάρξει αυξημένος ανταγωνισμός σε όλες τις μέρες, τις ώρες και μοιραία και σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες…

Από τα χρόνια της τηλεοπτικής «ανομβρίας», – λόγω κρίσης βεβαίως, βεβαίως -, έχουν αρχίσει κι εμφανίζονται δειλά-δειλά τα πρώτα χρόνια της «λιακάδας», με δεκάδες πια εκπομπές να είναι στο τηλεοπτικό αέρα, πολλά πρόσωπα στις τηλεοπτικές επάλξεις και φυσικά και πολλές μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές να έρχονται στους δέκτες μας για τα… μάτια μας μόνο.

Μία ,λοιπόν, από τις ζώνες στις οποίες ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός είναι φέτος ιδιαίτερα αυξημένος, είναι και η καθημερινή, πρωινο-μεσημεριανή ζώνη, στην οποία συναντάμε τον συνδυασμό της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης, με ορισμένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της μικρής μας οθόνης, να διασταυρώνουν καθημερινά τα… ξίφη τους.

Μία ζώνη στην οποία μπορεί κανείς να συναντά «παραδοσιακά» από τη μία μεριά την Φαίη Σκορδά και την ίδια στιγμή; Και την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία αυτή τη σεζόν αποφάσισε να κάνει την απόλυτη ανατροπή!

Αυτή τη σεζόν αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» σε ακόμα μία σημαντική τηλεοπτική πρόκληση που ήρθε στο δρόμο της. Αποφάσισε να πει το «ναι» και για πρώτη φορά να δοκιμάσει να βουτήξει στα βαθιά νερά της πρωινό-μεσημεριανής ζώνης, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε επιχειρήσει ποτέ. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε καλά, πως η ζώνη της Τατιάνας, ήταν για πολλά, πολλά, πολλά χρόνια, η καθημερινή, απογευματινή ζώνη.

Όμως, ανήσυχο και τολμηρό πνεύμα η Τατιάνα, – κι όσοι την γνωρίζουμε καλά, αυτό είναι κάτι που το προσυπογράφουμε όλοι -, είπε γι΄ακόμα μία φορά να μην φοβηθεί και να αρχίσει να παλεύει με πάθος μέσα από ένα νέο κανάλι και μέσα από μία νέα ζώνη, για να χτίσει μία επίσης νέα σχέση με τον κόσμο.

Η Τατιάνα βρέθηκε από τα μέσα του Σεπτέμβρη στον ΣΚΑΙ, να μας καλημερίζει στις 11.30 κάθε πρωί, προσπαθώντας να φέρει στους δέκτες μας όλα εκείνα τα θέματα που μας απασχολούν, όλα τα θέματα που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά και όλες τις συγκλονιστικές προσωπικές ιστορίες ζωής, που ξέρει να ξετυλίγει με τον δικό της ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο.

Και παρά τις δυσκολίες της αρχής – γιατί ως γνωστόν κάθε αρχή είναι δύσκολη -, το «Μαζί σου» έχει έρθει με φόρα στους δέκτες μας και μέρα με τη μέρα, εβδομάδα την εβδομάδα, αναπτύσσει όλο και περισσότερο την δυναμική του. Όσο περνά ο καιρός το «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ βρίσκει το χώρο του και έχει αρχίσει να χτίζει πάνω σε γερά θεμέλια, μία νέα τηλεοπτική πορεία.

Με άλλα λόγια, το «Μαζί σου» ήρθε στους δέκτες μας για να ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα, τηλεοπτικά νερά και ν΄αλλάξει τις ισορροπίες…

Αυτό είναι και κάτι που αποτυπώνεται τις περισσότερες μέρες και στους πίνακες της τηλεθέασης. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, η εβδομάδα που έκλεισε την Παρασκευή, βρήκε την Τατιάνα στη δεύτερη θέση με συνολική τηλεθέαση 15,3%!

Εκείνη που έκοψε πρώτη το νήμα ήταν η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό» της που άγγιξε στο σύνολο το 19,8%, ενώ στη τρίτη θέση συναντάμε τις «Αλήθειες με την Ζήνα» με 11,8% και τέλος την Ελένη Μενεγάκη με 11,7%.

Πρόκειται ,λοιπόν, για μία μάχη… κυριών, η οποία αναμφισβήτητα όλο το χειμώνα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο τέλος; Κάτι μου λέει, πως θα κριθεί στο νήμα κι αφού πρώτα έχει ανακατέψει για τα καλά όλα τα κομμάτια του τηλεοπτικού παζλ!

 

 

READ more