Πάνος Μουζουράκης: Οι παρουσιαστές «καίνε»… τα Υπομνημονεύματα του γάμου του – Η φράση που εξόργισε

Λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη, ο Πάνος Μουζουράκης ενημερώνει δημοσιογράφους και φωτογράφους για την επιθυμία του να κρατήσει μακριά από τα media την ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής του ζωής.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube με τίτλο: «Υπομνημονεύματα» ο Πάνος Μουζουράκης προκαλεί αντιδράσεις με τους χαρακτηρισμούς και τις ατάκες για τους δημοσιογράφους.

«Κατανοώ, είναι επάγγελμα και κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Μουζουράκης. Μια φράση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις και εκνευρισμό στους ανθρώπους των media.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Πρόσωπα από την πρωινή ζώνη σχολίασαν on air το απόσπασμα με τον Πάνο Μουζουράκη, εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχλησή τους με τον χαρακτηρισμό «ξεδιάντροπους δημοσιογράφους».

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τίνα Μεσσαροπούλου: Alpha

Η πρωινή παρέα του Alpha ξέσπασε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ζητά από την ομάδα της να απέχει από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν μάσησε τα λόγια της: «Ούτε ο star του Hollywood  να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό.

Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου»

Ελεονώρα Μελέτη – Mega

Τη δική της προσωπική άποψη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ενημέρωσε ότι θα στείλει το συνεργείο της εκπομπής της στον γάμο του τραγουδιστή, αλλά παρόλα αυτά κατανοεί τα όσα είπε στο βίντεο γάμου.

«Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης αλλά καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει-κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε- θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Φαίη Σκορδά – Αφροδίτη Γραμμέλη: ΣΚΑΪ

Και η εκπομπή «Πρωινό μας» σχολίασε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπά: «Για το δημοσιογραφικό επάγγελμα άκουσες πώς αναφέρθηκε; Ντροπή και ξεδιάντροπο; Μας χρέωσε τη διαρροή του γάμου, μας χρέωσε το φύλο του παιδιού, μας χρέωσε όλα τα δεινά της προσωπικής του ζωής. Μας είπε ότι είναι ανεπιθύμητοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία», είπε ενοχλημένη η δημοσιογράφος.

Και ξεκαθάρισε η Φαίη Σκορδά: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ (να στείλω κάμερα). Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει δεν θέλει κάμερα, να στείλω κάμερα και την άλλη μέρα να το παίξω. Δεν μπορώ να το κάνω», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Ετεοκλής Παύλου – Star

Ενοχλημένος με την στάση του τραγουδιστή και ο Ετεοκλής Παύλου στο «Breakfast@Star»: «Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι. Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους λέμε «ελάτε να σας τα πω» και μετά να λες: εκεί όμως δε θέλω», είπε ο παρουσιαστής του Star.

Δανάη Μπάρκα -Mega

Εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη, και η Δανάη Μπάρκα υποστήριξε τον τραγουδιστή. Μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα «υποκλίθηκε» στην στάση του τραγουδιστή, καθώς βρήκε αρκετά χιουμοριστικό το βίντεο για τον γάμο του: «Τον λατρεύω, υποκλίνομαι στο χιούμορ του γιατί αν τα μισά απ’ αυτά δεν τα εννοεί ή τα εννοεί όλα, ο τρόπος καμιά φορά είναι τόσο σημαντικός…», είπε η Δανάη Μπάρκα, ωστόσο οι συνεργάτες της διαφώνησαν για τους χαρακτηρισμούς και τις ατάκες που χρησιμοποίησε ο Πάνος Μουζουράκης για τους δημοσιογράφους. 

Read More

And More