Πάτρα – Ο Γρηγόρης Λέων απαντά στον δικηγόρο της Ρούλας: «Έχει αγωνία, λέει υπερβολές»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Μαρτίου στο Πρωινό, μετά τα όσα είπε ο δικηγόρος της μητέρας από την Πάτρα, Απόστολος Λύτρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Δε νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένας δικηγόρος ο οποίος εκφράζει τη δικιά του αγωνία και μέσα σε αυτά τα πλαίσια λέει υπερβολές. Όλοι κρινόμαστε, όλοι γνωριζόμαστε και στο τέλος θα κριθούμε όλοι γι’ αυτή την υπόθεση» ανέφερε ο Γρηγόρης Λέων. «Η διαφορά των γιατρών, των επιστημόνων, από σχολιαστές ή έναν δικηγόρο είναι ότι εμείς μιλάμε δημόσια όταν δίνονται επιστημονικά δεδομένα. Εμείς δεν χαιρόμαστε στην αναμπουμπούλα και την ασάφεια.

Εμείς τοποθετούμαστε δημόσια και επιστημονικά, όπως ο κώδικας δεοντολογίας ορίζει πάνω σε ευρήματα και δεδομένα τα οποία δίνονται επίσημα» συνέχισε ο Γρηγόρης Λέων μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γρηγόρης Λέων ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση της Πάτρας και επιβράβευσε τους συναδέλφους του που τοποθετούνται δημόσια λόγω των δεδομένων που έχουν. «Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται» κατέληξε ο γνωστός ιατροδικαστής.

Read More

And More