Παύλος Χαϊκάλης: “Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου” [video]

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Παύλος Χαϊκάλης κάθισε στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιο που πήρε από την τρίτη γυναίκα του, Μαρία Λύκου. Οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας, με τον γνωστό ηθοποιό να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πως η Μαρία Λύκου ήταν η γυναίκα της ζωής του, πως τον έκανε καλύτερο άνθρωπο τόσο εσωτερικά όσο εξωτερικά αλλά αποκάλυψε και το λόγο που έχασε πολλά κιλά. Μπορεί πολλοί να ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο ίδιος έχασε βάρος από στενοχώρια, όμως ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι έχασε κιλά, διεκδικώντας έναν καινούργιο εαυτό.

«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος.

Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δες τα βίντεο:

Ο Παύλος Χαϊκάλης άνοιξε την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη!

Read More

And More