Πέτρος Κουσουλός για Κούγια: «Έλεγε στο δικαστήριο ότι είχα το θράσος να τον καλέσω στην εκπομπή και μετά είπε ότι δεν τον κάλεσα ποτέ»

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα του εκπομπή στο Open, την αποχώρησή του από το Star αλλά και τον Αλέξη Κούγια.

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις το καλοκαίρι με το Star με κάποια δεδομένα τα οποία άλλαξαν. Όταν κλήθηκα τον Μάιο μιλήσω με τους ιθύνοντες του σταθμού, υπήρχαν 2 προτάσεις: να συνεχίσω στο μεσημεριανό και υπήρχε και κάτι βραδινό που θα στηνόταν. Στην τελευταία συνάντηση μου ανακοίνωσαν ότι «παγώνει» το βραδινό λόγω έλλειψης budget και μένει το μεσημεριανό. Τον Ιούλιο μου το είπαν αυτό, έτσι πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω» αποκαλύπτει ο Πέτρος Κουσουλός.

Όσον αφορά στον Αλέξη Κούγια, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Τον καλέσαμε τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή. Μήπως παρεμβαίνει η τεχνητή νοημοσύνη και άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος; Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής τον κάλεσε στο τηλέφωνο. Όταν τον πήραμε, μίλησε ενάμιση λεπτό και το έκλεισε γιατί προφανώς δεν ήθελε να έρθει. Είναι σεβαστό το γεγονός, ενδεχομένως να μη θέλει να παρουσιαστεί στην εκπομπή. Πηγαίνει την Πέμπτη στο δικαστήριο και στην αγόρευσή του λέει «Ο Κουσουλός είχε το θράσος να με καλέσει στην εκπομπή του». Την Παρασκευή βγαίνει στα κανάλια και λέει ότι εγώ δεν τον κάλεσα ποτέ. Μέσα σε 24 ώρες αναίρεσε αυτό που είπε στο δικαστήριο. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του».

 

Διάβασε επίσης:

Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή – Τα τελευταία χρόνια ήταν χωρίς δουλειά»

Read More

And More