Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα, ετοιμάζεται να στραφεί νομικά εναντίον της τελευταίας συζύγου του, Πόπης Μαλλιωτάκη και του Βασίλη Λαζαρίδη.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε μαζί με τον γιο της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, στις οποίες αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση από εταιρία παραγωγής να κάνει τη ζωή της δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ.

Όπως είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή του Alpha, η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας, Κατερίνα Μαυροειδή θέλει να βάλει ένα φρένο σε αυτό που ετοιμάζεται να γίνει.

«Μόλις ενημερώθηκε η οικογένεια Λαζαρίδη, δηλαδή η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη Λαζαρίδη, έγιναν έξω φρενών. Μόλις είδαν το απόσπασμα με πήραν τηλέφωνο, μου έδωσαν εντολή να στραφώ νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατέψουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ως δικηγόρος και ως ποινικολόγος από την εμπειρία που έχω, είναι απαράδεχτο, να βγαίνεις δημόσια να εκφράζεις το τι πρόκειται να κάνεις -στη συγκεκριμένη φάση για την ταινία – χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Δόξα τω Θεώ οι γονείς του Λαζαρίδη ζουν. Αν ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αυτή τη στιγμή, ερώτημα εκφράζω, δεν θα ήθελε να κάνει ριάλιτι τη ζωή του με την Πόπη Μαλλιωτάκη».

Αγγελική Ηλιάδη: «Δε θα είχα πρόβλημα να παίξω στο ριάλιτι της Πόπης Μαλλιωτάκη
 

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή του Alpha και τη Μαρία Βλάχου, επισημαίνοντας πως το «ριάλιτι είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Το βλέπω στο εξωτερικό να συμβαίνει. Θα ήταν ωραίο να δει ο κόσμος πώς ζει ένας άνθρωπος που τον γνωρίζει μέσα από τη δουλειά του και να δουν πως αυτό που βλέπεις με τα φώτα, είναι ένα μικρό κομματάκι. Η ζωή μας δεν έχει μεγάλη διαφορά από τη ζωή του υπόλοιπου κόσμου. Δεν θα είχα πρόβλημα να συμμετέχω στο ριάλιτί της».

 

Read More

And More