Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Πάσχα σε νησιά και περιφέρεια θα κάνουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, λίγο πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live στον Alpha, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει μικρή ανάπαυλα στην Τήνο μαζί με την οικογένειά του, τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά τους. Θα μείνουν στην εξοχική τους κατοικία προκειμένου να γιορτάσουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στην Κεφαλονιά για λίγες ημέρες, ενώ την ημέρα της Ανάστασης θα πάει με τη σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους στην Κέρκυρα.

Την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη θα επιλέξει ο Νίκος Ανδρουλάκης για το Πάσχα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα γιορτάσει την Ανάσταση με τον γιο του στο χωριό Ψυχρό στον νομό Ηρακλείου. Ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Λαμία, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Εκεί θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, πριν από την εκλογική αναμέτρηση.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θα ταξιδέψει με τη σύζυγό του και την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη. Ο γραμματέας του Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης και η σύντροφός του Δανάη Στράτου θα περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στην εξοχική κατοικία τους στην Αίγινα.

Read More

And More