“Ράδιο Αρβύλα”: Οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, φέρνουν αλλαγές;

Τι τρέχει με το “Ράδιο Αρβύλα”; Αυτό που… τρέχει και που φυσικά απασχολεί τα μάλλα και τους Αντεννικούς, αλλά και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της λατρεμένης εκπομπής, είναι ότι επέστρεψε δριμύτερη στους δέκτες μας κι από εκεί που οι πάντες περίμεναν η AGB-Nielsen να τους υποκληθεί, τελικά τα τηλε-δεδομένα είναι άλλα!

Με άλλα λόγια, το “Ράδιο Αρβύλα” ήρθε στους δέκτες μας και η υποδοχή του κόσμου ήταν χλιαρή. Ναι, η εκπομπή αυτή που έχει καταφέρει να σημειώσει επιδόσεις που ζαλίζουν, ήρθε και μόλις μετά βίας κρατήθηκε πάνω από το 10,0% και 12,0%!

Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν – και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους -, πως αυτή η κατακόρυφη πτώση του “Αρβύλα” στους πίνακες τηλεθέασης, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής.

Η εκπομπή αναμφισβήτητα παίζει πάρα πολύ αργά… Το να είναι καθημερινή, την επόμενη μέρα όλοι να δουλεύουν και η “τηλε-συμμορία” από την Θεσσαλονίκη να μας λέει την πρώτη της “καλησπέρα”, σχεδόν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όπως και να το κάνουμε είναι θέμα… Είναι μεγάλο θέμα… Και φυσικά και είναι αδύνατο να δει κανείς όοοοολο το “Ράδιο Αρβύλα” από την αρχή μέχρι και το τέλος, όσο κι αν το θέλει, όσο κι αν το επιθυμεί.

Έτσι, μετά τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, το θέμα έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ένα από τα πρώτα πράγματα που έχουν τεθεί επί τάπητος, είναι η ώρα μετάδοσης της εκπομπής και το κατά πόσο αυτή μπορεί ν΄ αλλάξει.

Ο Αντώνης Κανάκης ιδανικά επιθυμεί να επιστρέψουν στην ζώνη των 11.00 μ.μ. και αυτό είναι κάτι που οι Αντεννικοί το σκέφτονται σοβαρά.

Μάλιστα, χθες το βράδυ όταν ο Χρήστος Κιούσης ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι “βομβαρδίζονται” από μηνύματα τηλεθεατών που διαμαρτύρονται για το… “αγριοχάραμα” που βγαίνει το “Ράδιο Αρβύλα” στον αέρα, ο Αντώνης Κανάκης δεν δίστασε να ομολογήσει, πως όντως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ώρα μετάδοσης της εκπομπής.

Τι ακριβώς είπε;

“…Μας στέλνετε πολλά μηνύματα για το Νούμερο 1, που παίζει αργά και έχετε δίκιο. Γενικότερα μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το ότι είναι αργά το “Ράδιο Αρβύλα”. Υπάρχει ,λοιπόν, σοβαρή περίπτωση να το μετακινήσουμε στη φυσιολογική του ώρα…”

Για να δούμε…

Read More

And More