Αποκάλυψη T-live

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι ακριβό δώρο που έκαναν στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο άνθρωπος που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια και έδωσε κατάθεση «ποταμό» στην ανακρίτρια για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας δέχτηκε ένα ακριβό δώρο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, όπως αποκαλύπτεται σήμερα.

Σύμφωνα με το T-live, οι δύο γονείς είχαν κάνει δώρο ένα ρολόι στον γιατρό, αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας και όταν η 33χρονη κατηγορούμενη κατάλαβε πως ο κ. Ηλιάδης την έχει υποψιαστεί για τη στάση της. Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού, τότε ο γιατρός δεν άνοιξε το κουτί με το δώρο, αλλά το έκανε την επόμενη ημέρα.

Όταν λοιπόν διαπίστωσε ο κ. Ηλιάδης ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, τους ενημέρωσε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς να επιμένουν να το πάρει. Το εν λόγω ρολόι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φυλάχθηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ακολούθησαν στα social media και εγκωμιαστικές αναρτήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου…

Δες το σχετικό ρεπορτάζ του T-live:

Διάβασε επίσης:

Ανδρέας Ηλιάδης: Ποιος είναι ο γιατρός «φύλακας – άγγελος» της Τζωρτζίνας

Read More

And More