Σάκης Αρσενίου: Ο λόγος που θα κάνει νωρίτερα τη βάφτιση από τον γάμο του – Τα δύο ονόματα που θα πάρει ο γιος του

Για τη νέα του ζωή ως πατέρας, αλλά και τα σχέδια για την βάφτιση του γιου του, μίλησε ο Σάκης Αρσενίου στο Happy Day και στην Ευαάννα Ζουμπούρογλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά παραδέχτηκε πως ο γιος του μοιάζει απίστευτα με τη σύζυγό του: «Ο γιος μου είναι ολόιδιος η σύζυγός μου, αλλά νομίζω στο μέλλον θα αλλάξει».

Ο Σάκης Αρσενίου απάντησε για τα σχέδια γάμου – βάφτισης, λέγοντας πως έχει κάνει την πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Λαμπρινή. «Θα δρομολογήσουμε τη βάφτιση πιο νωρίς από τον γάμο γιατί καθίσαμε συζητήσαμε γιατί αν κάνουμε βάφτιση και γάμο μαζί, το παιδί θα τρελαθεί. Θα έχει μεγαλώσει και θα πιάσει τον παπά από τα γένια. Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος αλλά και το δεύτερο όνομα Εφραίμ γιατί τον είχαμε τάξει και θα τον βγάλω Κωνσταντίνο – Εφραίμ», είπε ο Σάκης Αρσενίου για τα ονόματα που θα πάρει ο γιος του.

Όσο για την πρώτη γνωριμία με την αγαπημένη του, ο Σάκης Αρσενίου εξομολογήθηκε: «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου δεν το είχα καν στο μυαλό μου ότι θα ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο όμορφο. Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις». 

Read More

And More