Σάκης Κατσούλης: Κόλαφος η πρώην σύντροφός του, Έλλη Γελεβεσάκη – “Η Μαριαλένα είναι το πιόνι του”

Κάτι που λίγοι γνώριζαν είναι πως ο Σάκης Κατσούλης πριν συνάψει σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είχε ένα σύντομο φλερτ με την Έλλη Γελεβεσάκη. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο και ήταν… καταπέλτης για τον παίκτη του Survivor!

Διάβασε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε:

Πιστεύεις ότι ο Σάκης μπήκε στο Survivor για να διεκδικήσει ξανά την Μαριαλένα;

Όχι. Θεωρώ ότι ο Σάκης μπήκε προετοιμασμένος για το Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται την Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα. 

Δηλαδή δεν συμμετείχε στο παιχνίδι για να κερδίσει την Μαριαλένα;

Πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Διότι όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν. Δεν τη διεκδίκησε ποτέ! 

Οι μαμάδες έχουν ένστικτο και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Για να βγει και να τα πει, προφανώς ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς. Εμένα μου ακούγονται πολύ λογικά αυτά που είπε.

Ακούγεται ακόμη ότι ο Σάκης σκέφτεται να της κάνει πρόταση γάμου.

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρόταση γάμου και θεωρώ ότι δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ο Σάκης θα θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν καταλάβει ότι πουλάει μαζί με την Μαριαλένα, μπορεί να μείνει μαζί της όμως. Αν μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του. 

 

Αν ο Γιώργος Λιβάνης ζητούσε τη γνώμη σου, θα του έλεγες να περιμένει την Μαριαλένα;

Με τον Γιώργο Λιβάνη μιλήσαμε και κάποια στιγμή τον ρώτησα “Με την Μαριαλένα τι γίνεται;”. Δεν μου απάντησε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι του και γέλασε. “Θα την περιμένεις να βγει από το παιχνίδι;”, “Με κοροϊδεύεις;” μου απάντησε. Αν θες τη γνώμη μου, όμως, δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στον Λιβάνη όλο αυτό που συνέβη. Πήρε δημοσιότητα χωρίς να κάνει τίποτα.

Read More

And More