Σίσσυ Χρηστίδου για Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το τοπίο είναι λίγο θολό απέναντι στο τι ακριβώς συνέβη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα για το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον άερα της εκπομπής της.

Το πρωί της Κυριακής το γνωστό μοντέλο επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι διαψεύδοντας τις πληροφορίες που την ήθελαν να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Προέκυψε αυτή η είδηση, μερικά λεπτά πριν βγούμε στον αέρα της εκπομπής, οπότε μετά ξεκίνησε και η επικοινωνία των δημοσιογράφων με τις πηγές τις αστυνομικές και του νοσοκομείου», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα, στεναχωρήθηκα πολύ, καταλαβαίνω ότι ήταν σε μεγάλη ταραχή, αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα κι εγώ αισθάνθηκα άσχημα που ένιωσε έτσι. Δεν είχαμε κάνει δικό μας ρεπορτάζ πριν την εκπομπή για το τι έχει συμβεί και νομίζω ότι το τοπίο ακόμα είναι λίγο θολό, απέναντι στο τι ακριβώς συνέβη», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από την στιγμή που τοποθετήθηκε η ίδια πρέπει να σεβαστούμε την τοποθέτηση και να είμαστε διακριτικοί σε αυτό που η ίδια θέλει, ας κρατήσουμε αυτό που η ίδια λέει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του ΣΚΑΙ για την on air επικοινωνία της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Read More

And More