Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Σκληρή απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη – «Εύχομαι να το καταφέρει να ηρεμήσουμε»

Τη δική τους απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη έδωσαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» και στη δημοσιογράφο, Βάσια Μανέτα.

«Γιατί υποτιμάει τόσο πολύ τον εαυτό του ο Άρης Σοϊλέδης. Θέλω να του πω, ότι έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του. Τα πάντα. Όποιες γνωριμίες είχα, όποιους γνωστούς, έχω ενοχλήσει όλη την παραγωγή, ό,τι μέσον έχω για να μπει ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι, έχω κάνει τα πάντα για να βοηθήσω. Εύχομαι να το καταφέρει για να ηρεμήσουμε.

Ξέρει πολύ καλά αν γνωρίζω ή όχι αν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του. Ξέρει ότι γνωρίζω. Με τέτοια θρασύτητα που μίλησε για την υπόληψή μου, και για το αν με εκτιμούν ή όχι, ας κάνουμε μια βόλτα να κυκλοφορήσουμε να δούμε αν με έχουν σε υπόληψη. Αυτό δε το ξέρει» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να συμπληρώνει:

«Θα μπορούσε να το μάθει ή να το καταλάβει από το πόσες φορές κράτησε ο κόσμος τον Σπύρο στο παιχνίδι… Από αυτό και μόνο θα μπορούσε να καταλάβει την εκτίμηση του κόσμου προς τον Σπύρο. Μόνο αυτό, δε χρειάζεται τίποτα άλλο για τον Άρη Σοϊλέδη».

Ποια ήταν όμως η δήλωση του Άρη Σοϊλέδη που προκάλεσε την αντίδραση του ζευγαριόυ;

Δες το βίντεο στο παρακάτω θέμα

Άρης Σοϊλέδης: «Κόλαφος» κατά του Σπύρου Μαρτίκα – «Μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός»

Read More

And More