Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι άκομψο και άδικο αυτό που έγινε με την αλλαγή ώρας»

Στην Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha επεσήμανε ότι είναι άκομψη η αλλαγή ώρας Mega Καλημέρα μεσούσης της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πω για την Ελεονώρα επειδή είχα ερωτηθεί κάποια στιγμή έξω και θέλω να το πω και δημόσια, ότι κι αυτό που έγινε με την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, κι αυτό είναι άδικο. Όταν έχεις ένα πρόσωπο όπως η Ελεονώρα Μελέτη, πρέπει να του δίνεις τις ίδιες προδιαγραφές που του έδωσες στην έναρξη της σεζόν.

Να κάνεις τέτοιες αλλαγές μόνο σε μία εκπομπή και να μη δίνεις το δικαίωμα σε αυτήν την εκπομπή που ειδικά φέτος φέρνει και καλά αποτελέσματα, και καλύτερα από πέρσι να μην τελειώσει τη σεζόν με τους ίδιους όρους που ξεκίνησε, κι αυτό δεν το θεωρώ προσωπικά κομψό».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Θα μου πεις τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και αποφασίζουν… Κι εμάς έχουν γίνει αλλαγές με τις οποίες δεν ήμασταν σύμφωνοι πάντα. Με την ώρα κτλ. Απλά τουλάχιστον να μη γίνεται μεσούσης της σεζόν».

Read More

And More