Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελεονώρα Μελέτη και Mega Καλημέρα: «Αυτό που κάναμε εμείς ως συνάδελφοι, το κάναμε με αγάπη»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Θανάση Πάτρα στην κάμερα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι υπήρξε επικοινωνία με την Ελεονώρα Μελέτη μετά τις δηλώσεις της για το Mega Καλημέρα.

«Θέλω να πω κάτι, επειδή ανταλλάξαμε και κάποια μηνύματα με την Ελεονώρα. Αυτό που κάναμε εμείς ως συνάδελφοι, το κάναμε με αγάπη. Είμαι σίγουρη ότι και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, αν συνέβαινε σε εμάς, με σεβασμό, με αγάπη, υποστήριξη και αλληλοεκτίμηση (θα το έκαναν). Και νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνουμε κι αυτό θα έκαναν και οι ίδιοι.

Εγώ με τον Θανάση έχω άψογη σχέση, με τον Στέφανο και τη Νανά, με την Αφροδίτη. Η Φλορίντα ήταν εδώ…» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε: «Είναι από τις φορές που αν όχι σύσσωμη η ελληνική τηλεόραση αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της, στάθηκε στο πλευρό της ομάδας αυτής. Και ήταν το δίκαιο και αυτό που έπρεπε να συμβεί».

Ο Θανάσης Πάτρας σημείωσε ότι «όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται και ηγούνται ενός σχήματος, προφανώς κι ενδιαφέρονται για τους συνεργάτες τους. Ορθώς βγήκε η Ελεονώρα Μελέτη και το συζήτησε για να μην υπάρχουν σκιές και παρεξηγήσεις». 

Read More

And More