Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπακοδήμου: «Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το παρών χθες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια του Happy Day σχολίασε και την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι συγκεκριμένο για του χρόνου, η δική μου σύμβαση και της ομάδας μου είναι σε ισχύ και θα συνεχίσουμε κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και πλήρης με το Happy Day, οπότε σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσον αφορά στην «κόντρα» της Μαρίας Μπακοδήμου και της Κατερίνας Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Δεν την κατάλαβα αυτή την κόντρα. Αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν δεν το γνωρίζω. Συγκεκριμένα, η Μαρία δεν ήθελε να πει κάτι κακό. Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα. Αυτό μου φάνηκε πιο αιχμηρό από τα σχόλια της Μπακοδήμου και το είπα και στην εκπομπή».

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μετά το 2:00′:

 

Διάβασε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην ελληνική τηλεόραση»

Read More

And More