Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρία Αντωνά: «Είναι παγωμένη γιατί γυρνώντας από το Survivor περίμενε μια διαφορετική κατάσταση»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης 10/4 μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την επικοινωνία που είχε με την Μαρία Αντωνά, μετά την αποκάλυψή του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Αφού αρχικά προβλήθηκε με ένα βίντεο από τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη,  στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Καμιά φορά από ευγένεια απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε, αλλά τελικά όταν βλέπεις όλες αυτές τις απαντήσεις σε ένα βίντεο αποφασίζεις ότι ίσως δεν θα έπρεπε να απαντάς γιατί τελικά η ζωή μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Εγώ εχθές μίλησε με την Μαρία και ουσιαστικά είναι στη φάση που την είδαμε στις δηλώσεις. Είναι μπερδεμένη, χρειάζεται λίγο χρόνο να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Δεν θέλει να πει μεγάλα λόγια τα οποία μπορεί στη συνέχεια να διαψευστούν. Στα social media έχει λάβει άπειρα μηνύματα και είναι λίγο παγωμένη γιατί γυρνώντας από το Survivor, περίμενε μια διαφορετική κατάσταση. Ο κόσμος θεωρεί ότι για να έφυγε η Μαρία από το σπίτι κάτι έγινε». 

Read More

And More