Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βέλλη – Μακρή: «Οφείλει να βγει και να πει ότι δεν είναι αυτός που την κακοποίησε, αν όντως δεν είναι»

Ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας ήρθε η ιστορία κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της, με πολλούς στο διαδίκτυο να «φωτογραφίζουν» τον Άρη Μακρή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε τη θέση του με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως δεν είναι ο άνδρας που κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά την γνωστή Youtuber.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. 

«Στα social media και μέσα από την ελευθερία του πληκτρολογίου μπορείς να γράψεις το οτιδήποτε, πολλοί έκαναν ευθείες επιθέσεις στον Άρη Μακρή ή πολλοί δεν τον διάλεγαν σε μια δουλειά γιατί τον συνόδευε αυτή η φήμη. Αυτός πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια μπήκε στη διαδικασία να πει ότι «παιδιά, δεν είμαι εγώ αυτός και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η φήμη».

Νιώθω ότι εφόσον λέει ο ίδιος ότι δεν είναι αυτός, αν όντως δεν είναι αυτός, η Άννα Μαρία Βέλλη ως πρώην σύντροφός του, μπορεί να βγει δημόσια και να τον υποστηρίξει και να πει ότι όντως δεν είναι αυτός. Ας μη πει ποιος είναι αν δεν νιώθει έτοιμη, αλλά το να του «καθαρίσει» το όνομα, αν όντως δεν είναι αυτός, του το οφείλει» τονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Διάβασε επίσης:

Άννα Μαρία Βέλλη – Άρης Μακρής: Από τις ευτυχισμένες στιγμές, μέχρι τις φήμες του διαδικτύου για κακοποίηση

Read More

And More