Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Ελεονώρα Μελέτη μετά την είδηση ότι ολοκληρώνεται πρόωρα το Mega Καλημέρα

Η εκπομπή Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου, λόγω των Ευρωεκλογών που έρχονται στις αρχές του καλοκαιριού. Το κανάλι και η παρουσιάστρια πήραν την απόφαση από κοινού να ολοκληρωθεί η εκπομπή την Μεγάλη Τετάρτη, λόγω της προεκλογικής περιόδου που ξεκινά μετά το Πάσχα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής μέσα από το Happy Day ότι μίλησε η ίδια τηλεφωνικά με την Ελεονώρα Μελέτη, μετά την αποκάλυψη ότι η αντίπαλη εκπομπή της στο Mega ολοκληρώνεται πριν το Πάσχα.

«Το λιγότερο που όφειλα ως συνάδελφος, φίλη και συνοδοιπόρος στην ίδια ζώνη, επειδή την Ελεονώρα την εκτιμώ και το έχω εκφράσει σε κάθε ευκαιρία που μου έχει δοθεί, μίλησα μαζί της και έχω μάθει πολλά και έχω μάθει και τα συναισθήματά της. Η Ελεονώρα είναι μια κυρία της τηλεόρασης και το αποδεικνύει. Μίλησα με την ίδια…» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου απάντησε κατευθείαν και την άκουσα πολύ χαλαρή και ψύχραιμη. Μου είπε κάποια πράγματα off the record και κάποια on. Χθες ανακοινώθηκε από το κανάλι, παρουσία του διευθυντή προγράμματος, σε όλη την ομάδα, το πάνελ και τους δημοσιογράφους ότι λόγω των Ευρωεκλογών, η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα. Της είχε γίνει μια συζήτηση να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής, αλλά η ίδια επειδή ήταν ήδη μειωμένη η εκπομπή της αρνήθηκε καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Υπήρξαν κάποιες φωνές αντίδρασης ότι δεν έχει σχέση η τηλεθέαση, αφού όλες πάνω κάτω οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν την ίδια τηλεθέαση κάνουν» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Εγώ της είπα ότι μια τέτοια απόφαση ενώ έχει ήδη δεχθεί κάποια κοψίματα η εκπομπή ίσως περνάει τα λάθος μηνύματα στον κόσμο, σαν να «τιμωρείται» η Ελεονώρα για να βγουν οι ανάγκες των Ευρωεκλογών, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν λίγο από την Ελεονώρα, λίγο από την Δανάη και να δημιουργηθεί εκεί μια ζώνη για τις Ευρωεκλογές. Μου είπε ότι έχει την ατυχία να είναι η αμέσως επόμενη εκπομπή από την ενημέρωση και μοιραία είναι εκείνη που θα πρέπει η ώρα της να δοθεί στην ενημέρωση. Απ’ ό,τι κατάλαβα, μιλώντας μαζί της δεν είναι θυμωμένη από το Mega, αντίθετα έχει νιώσει την υποστήριξη του σταθμού και ξέρει ότι μετά το Πάσχα θα μιλήσει για το μέλλον. Ο σταθμός δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει κανείς χωρίς δουλειά και απλήρωτος μέχρι το τέλος της σεζόν» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελεονώρα Μελέτη.

 

«Θέλω να πω ένα μπράβο στην Ελεονώρα γιατί χθες ενώ συνέβησαν όλα αυτά ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη, πάρα πολύ χαλαρή και συνειδητοποιημένη. Αυτό μου έδειξε έναν πολύ ώριμο άνθρωπο» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Read More

And More