Στάθης Αγγελόπουλος: Νοσηλεύεται με κορονοϊό – Όσα είπε ο αδερφός του για την κατάσταση της υγείας του

Ο Στάθης Αγγελόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία τις τελευταίες ημέρες “χτυπημένος” από τον κορονοϊό. Ο γνωστός καλλιτέχνης χρειάστηκε, μάλιστα, να μπει στην εντατική, μιας και τα συμπτώματα που είχε ήταν πολύ έντονα.

Το πρωί της Δευτέρας, ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου μίλησε στην εκπομπή “Alpha Παντού” για την κατάσταση της υγείας του:

“Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε”.

Όσον αφορά στον εμβολιασμό, ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου ανάφερε ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο ίδιος δεν έχουν πειστεί ακόμα να κάνουν το εμβόλιο: “Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορονοϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο.

Δες το βίντεο:

Read More

And More