Στέφανος Κασσελάκης: «Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου ότι θέλουμε με τον Τάιλερ παιδιά αρσενικού γένους»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» στο Action 24. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του εν όψει των ευρωεκλογών απάντησε για τις δημόσιες εμφανίσεις του αλλά και το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ερώτηση για το εάν έχει μετανιώσει για κάποιες από τις δηλώσεις του, ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχτηκε: «Προφανώς και έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα. Κοιτάξτε, έχω μετανιώσει πολύ για αυτό το οποίο είχα πει χαλαρά σε μια συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη περί δυο παιδιών αρσενικού γένους. Όταν στην πραγματικότητα δεν είναι καν κάτι το οποίο το πίστευα τότε ή τώρα.

Ήταν κάτι το οποίο είπα λανθασμένα σε μια χαλαρή στιγμή σαν κάτι το οποίο είναι παρόμοιο με την εμπειρία τη δική μου και του Τάιλερ με τα αδέλφια μας», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ενώ πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες και εξάλλου δεν είναι αυτό το οποίο θα κάναμε και στην πράξη. Άρα αυτό το μετανιώνω γιατί δεν ανταποκρίνεται στο ποιος είμαι», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης καλεσμένος στο Action 24. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164