Στο T-live

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Η απόδραση στην ορεινή Αρκαδία, το 5άστερο ξενοδοχείο και ο περίπατος στον… δρόμο της αγάπης

Μια ολιγοήμερη απόδραση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγο του, Τάιλερ Μακμπεθ που βρίσκονται από την Κυριακή στην ορεινή Αρκαδία.

Το ζευγάρι θέλησε να αφήσει το καυσαέριο της πόλης και να απολαύσει το φυσικό τοπίο, λίγες ημέρες πριν ντυθεί στα χακί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι δυο άνδρες περνούν τον χρόνο τους ήρεμα κάνοντας βόλτες στα γραφικά χωριά και απολαμβάνοντας τις νοστιμιές του τόπου σε παραδοσιακές ταβέρνες, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης φωτογραφίζεται με τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και τη σκυλίτσα τους Φάρλι βρέθηκαν σε γεύμα το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο χωριό Μαγούλιανα.

Το πολυτελές ξενοδοχείο στο παλιό Σανατόριο

Το ζευγάρι μαζί με τη σκυλίτσα του, Φάρλι, επέλεξε για τις ολιγοήμερες διακοπές του να διαμείνει σε πεντάστερο ξενοδοχείο όπου ήταν Σανατόριο.

Το συγκεκριμένο Σανατόριο είναι πλησίον του χωριού Μαγούλιανα της Βυτίνας, αποτελεί µοναδικό δείγµα νοσοκοµειακής αρχιτεκτονικής, ενώ βρίσκεται μέσα σε µια ονειρική τοποθεσία, µε υψόµετρο περίπου 1.500 µέτρα, που θυµίζει ελβετικό τοπίο.

Το σανατόριο κτίστηκε µε πρωτοβουλία και εράνους της αδερφής του Παύλου Μελά, Άννας Παπαδοπούλου για τη νοσηλεία των φυµατικών αρρώστων της µικρασιατικής εκστρατείας.

Η μορφή που έχει σήμερα είναι εντελώς διαφορετική. Μέσα από ένα εμβληματικό κτίριο του 1929 δημιουργήθηκε ένα «καταφύγιο υψηλής αισθητικής και υπηρεσιών» όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, περιτριγυρισμένο από δάση, λίμνες και ποτάμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ κατά τη στάση τους στη Βυτίνα, δεν παρέλειψαν να κάνουν μία στάση στο δρόμο της αγάπης. 

Δες περισσότερα στο βίντεο με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164