Στέλιος Ρόκκος: Αντέδρασε με τους ρεπόρτερ – «Δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση»

Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Σταμάτης Γονίδης έκαναν πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, το βράδυ της Παρασκευής. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», χωρίς να θέλει να σχολιάσει τίποτα για την απώλεια του αδελφού του.

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θα ήθελα να απαντήσω σε ερώτηση για την «απώλεια» που είχα», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος, χωρίς να επιθυμεί να μιλήσει για τον θάνατο του αδελφού του.

Για την Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision, ο καλλιτέχνης σχολίασε: «Είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Θα πρέπει να επιβάλλεται να α πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Δεν ταιριάζω πια στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

 

Read More

And More