Στούντιο 4: Πρεμιέρα έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος σε ανανεωμένο πλατό

Το «Στούντιο 4» έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό με την καλύτερη διάθεση.

Ανανεωμένο, ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία, το «Στούντιο 4» θα μας κρατά συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 16:00 έως τις 19:00, αυτή τη χρονιά διευρυμένο κατά μία ώρα.

«Καλησπέρα, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κατακαλόκαιρο σήμερα 29 Αυγούστου, μια που πέταξες την πετσέτα στην άκρη μια που ήρθαμε» είπε χιουμοριστικά στην έναρξη της εκπομπής ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Εγώ ακόμα στα πλυντήρια είμαι! Ξέρεις πόσες φορές ξεκίνησα δίαιτα μέσα στο καλοκαίρι; Έχουμε πάρα πολλά θέματα, καινούργια τραγούδια, καλεσμένους. Θα περάσουμε μια φανταστική σεζόν φέτος» σχολίασε με τη σειρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

 

Χαλαρές συζητήσεις, όμορφη παρέα, ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουμε, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την προσφορά τους, νέες τάσεις, πολιτισμός, κουβέντες που μας εμπνέουν, θετική ματιά απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους συνθέτουν και φέτος το περιεχόμενο της εκπομπής.

Read More

And More