“Survivor”: Σε… αναμενόμενα, εντυπωσιακά επίπεδα η πορεία του ημιτελικού στους πίνακες τηλεθέασης!

Αναμενόμενα εντυπωσιακή μπορώ να πω πως ήταν η χθεσινή πορεία του ημιτελικού του “Survivor” στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά μέχρι εκεί…

Και τι εννοώ μ ΄αυτό; Εννοώ πως ναι μεν οι επιδόσεις του ημιτελικού ήταν εντυπωσιακές κι εννοείται πως ο ημιτελικός του “Survivor” ήταν αυτός που χθες κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ,όμως, δεν κατάφερε να σαρώσει…

Δεν τα κατάφερε να απογειώσει το ΣΚΑΙ στη… στρατόσφαιρα της τηλεθέασης, κάτι που είχε γίνει πέρσι. Όμως, κι αυτό ήταν αναμενόμενο, μιας έτσι κι αλλιώς η δεύτερη έκδοση του “Survivor”, κινήθηκε σε πολύ πιο… χαλαρά και χλιαρά επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Οπότε και ο ημιτελικός αποτύπωσε στους πίνακες τηλεθέασης, αυτή ακριβώς την εικόνα.

Και για του λόγου το αληθές, η χθεσινή αναμέτρηση του Ηλία, της Κατερίνας και της Μελίνας, συγκέντρωσε στο σύνολο 35,7%, στα νεανικά κοινά από 18-54 ετών έφτασε το 36,4%, ενώ την ώρα της κορύφωσης της διαδικασίας, τα μηχανάκια έδειξαν μέχρι και 46,5%.

Πέρσι, ο ημιτελικός είχε σημειώσει στο σύνολο 55,1%, στο δυναμικό κοινό 65,8%, ενώ σε πικ είχε φτάσει όντως στη… στρατόσφαιρα της τηλεθέασης, αγγίζοντας 77,6%.

Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα με τον μεγάλο τελικό…

Read More

And More