Συγκινεί ο Ανδρέας Τσούνης για τη Φώφη Γεννηματά: «Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε»

Ένας χρόνος από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης συγκινεί για τις τελευταίες ώρες και την μάχη της με τον καρκίνο.

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό ο Ανδρέας Τσούνης θυμάται την γνωριμία, τον γάμο του με τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και την κοινή τους πορεία μέχρι στην στιγμή που του χώρισε ο θάνατος.

Ανδρέας Τσούνης για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά: «Ένας πολύ δύσκολος χρόνος για όλους μας. Και για μένα και για τα παιδιά, εντάξει, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, δεν είναι κάτι που ξεχνιέται, αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι γιατρός, απλά με τον χρόνο μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι καλύτερα. Αλλά η πληγή πάντα υπάρχει, αυτή η απώλεια…» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Τσούνης.

«Πιο πολύ κουράγιο μας έδινε η Φώφη παρά εμείς σε εκείνη. Ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος. Πίστευε ότι θα τα καταφέρει μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό. Υπήρχαν στιγμές που λύγιζε, αλλά ήταν μαχήτρια η Φώφη, είχε φοβερή ψυχική δύναμη», ανέφερε για τη σύζυγό του και την μάχη της με τον καρκίνο.

Για την μάχη με τον καρκίνο: «Το 2008 νόσησε από καρκίνο και δεν ξέραμε την βαρύτητα της κατάστασης. Ήταν μια από τις περιπτώσεις που αντικειμενικά πήγε πολύ καλά γιατί η ίδια είχε την δύναμη και τη θέληση να πολεμήσει για να τον νικήσει (…) Μέχρι την τελευταία μέρα πίστευε ότι θα τα καταφέρει, μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο μέσα που ήταν».

«Αν είχα τώρα τη δυνατότητα να της πω κάτι θα της έλεγα γύρνα πίσω», είπε συγκινημένος ο Ανδρέας Τσούνης.

Δες επίσης: Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά: Πώς ο Ανδρέας Τσούνης έγινε η «φωνή» της συζύγου του μέσα από τα μηνύματά του

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164