Τάιλερ Μακμπέθ για Στέφανο Κασσελάκη: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στην Ελλάδα»

Για τη ζωή του δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Τάιλερ Μακμπέθ στο δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Τσαμούρη.

Ο σύζυγος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται και στην Ελλάδα, μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη.

 «Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι», είπε αρχικά για τον γάμο τους.

Ο Τάιλερ Μπακμπέθ τόνισε πως αναζητούν με τον Στέφανο Κασσελάκη τη μόνιμη κατοικία του στην Ελλάδα: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

Για το αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, στην Ελλάδα, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κάνει εθελοντική εργασία σε ελληνικά νοσοκομεία: «Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς, σκοπούς. Για την Ελλάδα».

Read More

And More