Τελικός Mundial: Τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα!

Mundial 2018… Η αυλαία της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου έπεσε χθες το βράδυ, με τη Γαλλία να είναι πλέον η “βασίλισσα” του κόσμου!

Φυσικά, εκατομμύρια ήταν οι τηλεθεατές ανά τον κόσμο, που είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στη… στρογγυλή θεά, προκειμένου να δουν τελικά ποιά θα ήταν η χώρα που θα τα κατάφερνε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Σε ρυθμούς Mundial εννοείται πως χόρεψε και η Ελλάδα, με σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις να σημειώνουν εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Και κυρίως χθες βράδυ όλη η Ελλάδα έβλεπε Mundial, όπως άλλωστε και όλος ο πλανήτης!

Με άλλα λόγια; Απλά, δεν υπάρχουν τα ποσοστά τηλεθέασης που “χτύπησε” ο χθεσινός τελικός.

Και για του λόγου το αληθές, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία, σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 63,3%, ενώ στο νεανικό, δυναμικό κοινό έφτασε το 63,1%.

Μάλιστα, από τις 7.00 μέχρι και τις 8.00 το απόγευμα, ο αγώνας σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 70,5% στο σύνολο, 83,9% στους άνδρες από 15-24 ετών, 82,6% στους άνδρες από 45 εως 54 ετών, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι σε αυτό ακριβώς το διάστημα και οι γυναίκες ψήφισαν “δαγκωτό” Mundial, μιας και στις ηλικίες από 45 εως 54 ετών, η κορυφαία αναμέτρηση άγγιξε το 55,9!

Ζαλίστηκες λατρεμένη;

 

Read More

And More