Τέτα Καμπουρέλη: Η αντίδραση στις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση και η αποκάλυψη για τον νέο της σύντροφο

Μετά από 40 χρόνια κοινής ζωής η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης έχουν αποφασίσει – εδώ και σχεδόν ένα χρόνο – να πάρουν διαζύγιο. Η γνωστή αισθητικός, μάλιστα, έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή και έχει νέο σύντροφο.

Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που παραδέχτηκε η Τέτα Καμπουρέλη σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο πρώην σύζυγός της για τον νυν σύντροφό της. (δες εδώ τι είχε πει ο Βασίλης Γκουρούσης)

«Είναι 40 χρόνια ζωής. Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές. Είναι όπως κάθε διαζύγιο. Τι να λέμε τώρα; Όπως εγώ προχωράω τη ζωή μου έτσι και ο πρώην σύζυγός μου προχωράει τη δική του. Δε θα απαντήσω τώρα πως θα μου φανεί αν τον δω με νέα σύντροφο έξω. Δε θα ασχοληθώ με αυτά που είπε για τον σύντροφό μου. Δε θα του απαντήσω. Φιλάκια» είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Φραγκολιάς προχώρησε σε μια αποκάλυψη στο Happy Day για τον νέο σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη λέγοντας πως πρόκειται για δημοσιογράφο. «Νομίζω έχει ένα site, δεν ξέρω όμως πώς λέγεται γι’ αυτό δεν το λέμε 100% λεπτομέρειες».

Read More

And More