Θανάσης Aναγνωστόπουλος: Αντέδρασε με την απάντηση του Στέφανου Κορκολή – «Αυτά που λες τα πιστεύεις όντως;»

Ο Στέφανος Κορκολής ανήμερα Χριστουγέννων βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο γνωστός συνθέτης – μουσικός, μεταξύ άλλων, απάντησε για την προσωπική του ζωή και το πώς βλέπει τον εαυτό του μέσα σε μια σχέση.

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια: «Κάποια στιγμή ναι, είχα το είχα σκεφτεί, αλλά δεν έκατσε. Δεν είναι και υποχρεωτικό», είπε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

Στο εάν του λείπει η συντροφικότητα: «Βρίσκω την συντροφιά μου γράφοντας μουσική, ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά είναι αυτό που μου αρέσει. Στην συντροφικότητα δεν είχα καλή εμπειρία. Μπορεί να ήμουν εγώ καλός, αλλά να μην ήταν η άλλη πλευρά. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι το εάν ταιριάζουν τα χνώτα σου με τον άλλον», απάντησε ο Στέφανος Κορκολής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι και ένας άνθρωπος που θα κάνει μια πολύ συγκεκριμένη ζωή. Εγώ μεθαύριο ταξιδεύω, πάω να παίξω στο εξωτερικό. Αυτό όταν γίνεται συνέχεια, είναι αυτό που λέμε ότι δεν μπορείς να έχεις ζωή», είπε ο Στέφανος Κορκολής και η απάντησή του δεν φαίνεται να έπεισε τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Αυτά που λες τα πιστεύεις όντως;» αντέδρασε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Παιδιά, φυσικά και τα πιστεύω. Μπορεί να σου προκύψει η συντροφικότητα. Μπορεί να έρθει ένα ωραίο άγγελος στη ζωή σου. Σε εμένα όχι, άγγελοι δεν ήρθαν», απάντησε ο Στέφανος Κορκολής για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Read More

And More