Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Η αποκάλυψη του Tlive για τον σύντροφό της

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα, έγκυος στον τρίτο μήνα, παραμένει αγνοούμενη από την Πρωτοχρονιά.

Παρά τις προσπάθειες, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος ζωής, με τους δικούς της ανθρώπους να εκφράζουν φόβους πως κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες την έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι Αρχές καλούνται να αξιολογήσουν μια σειρά από στοιχεία και να δώσουν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης.

Σε αυτό το πλαίσιο ζητούν να μπουν στο μικροσκόπιο τα τελευταία μηνύματα που φέρεται να έστειλε σε συγγενικά της πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα εμφανίζεται να έχει αφήσει δύο μηνύματα, ένα στη μητέρα της και ένα στον σύντροφό της, από τον οποίο φέρεται να πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 5.000 ευρώ.

Το μήνυμα της 41χρονης

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Όπως, όμως, λένε συγγενείς της τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του μηνύματος, δεν θυμίζουν τη Γεωργία ενώ υποστηρίζουν ότι η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

«Καλημέρα μωρό μου. Να τα πάρουμε από την αρχή. Κατ’ αρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον, τόσα λεφτά εσύ τι τα θες; Τι μου κρύβεις; Τα χρήματα είναι για ώρα ανάγκης και το ξέρεις» φαίνεται να είναι η απάντηση του συντρόφου στο μήνυμα της αγνοούμενης όταν του ανακοίνωσε ότι έφυγε με τα 5000 ευρώ.

Οι Αρχές έκαναν έρευνα και στο σπίτι τους στην προσπάθεια να βρουν στοιχεία καθώς το ζευγάρι το περασμένο βράδυ της εξαφάνισης ήταν μαζί.

Οι Αρχές φαίνεται να ξεσκονίζουν και το κινητό του συντρόφου της εγκύου, καθώς εκτιμούν ότι μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία που ενδεχομένως να φωτίσουν τους λόγους για τους οποίους  εξαφανίστηκε η γυναίκα. 

«Καλώς το πήραν το κινητό. Μετά από αρκετές ώρες το πήραν που ήμουν στην αστυνομία. Και πολλά πράγματα που ρωτούσαν και για πριν πιθανόν δε θα μπορούσα να τα θυμηθώ εκείνη τη στιγμή . Ανοίγαμε το κινητό και τα βλέπαμε εκείνη τη στιγμή βλέπαμε τις ημερομηνίες και τα καταγράφαμε» δήλωσε ο σύντροφος της αγνοούμενης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στη μόνιμη κατοικία του συντρόφου της αγνοουμένης, παρουσίασε σχετικό ρεπορτάζ για το πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών.

Η αποκάλυψη του T-live

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν του συζύγου της 41χρονης εγκυμονούσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άκης έχει πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του. Όπως είχε καταγγείλει, ο αδελφός της την είχε χτυπήσει εννέα καταγεγραμμένες φορές. Μάλιστα, είχε ισχυριστεί στις μηνύσεις της τότε ότι την είχε χτυπήσει τόσο άσχημα που είχε καταλήξει στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα αλλά και αμνησία. Είχε υποστεί μερική απώλεια ομιλίας ενώ είχε αναγκαστεί να φορά και κολάρο.

Η αδελφή του συντρόφου της 41χρονης εγκύου είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως πως η αδελφή του συντρόφου της αγνοουμένης είχε καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της στην ίδια εκπομπή που ο ίδιος εμφανίζεται αυτές τις ημέρες και δίνει συνεντεύξεις.

Read More

And More