Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ποια στέφθηκε νικήτρια

Μια γυναικεία… κόντρα είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες εβδομάδες ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στην Ιωάννα Μαλέσκου, σχετικά με κάποια σχόλια που έκανε η πρώτη για την εμφάνιση της δεύτερης. Οι δυο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης εχθές και για πρώτη φορά… ήρθαν αντιμέτωπες στους πίνακες τηλεθέασης!

Το «Pop Up» άλλαξε ώρα και έτσι βρίσκεται, πια, για τρία τέταρτα «απέναντι» από το «Love It»! Οι δυο κυρίες κονταροχτυπήθηκαν για τα νούμερα, ωστόσο μόνο μία στέφθηκε νικήτρια! Ηλιάνα ή Ιωάννα; Ιωάννα ή Ηλιάνα;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, στο διάστημα 13:00 με 13:45, στην πρώτη θέση της τηλεθέασης βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love It» σημειώνοντας ποσοστό 12% στο δυναμικό κοινό και 12,4% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το «Pop Up» απέσπασε ποσοστό το 6,8% στο δυναμικό κοινό και 8,4% στο γενικό σύνολο.

Όσον αφορά τη συνολική διάρκεια προβολής των δύο εκπομπών, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε ποσοστό 13,5% στο δυναμικό κοινό και 13,9% στο γενικό σύνολο ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέσπασε ποσοστό 10,1% στο δυναμικό κοινό και 9% στο γενικό σύνολο.

 

Read More

And More