“Τρεις Χάριτες”: Κι όμως, αυτό δεν το ξέρεις για την λατρεμένη σειρά…

“Τρεις Χάριτες”… Μία σειρά που έχει γράψει ιστορία. Μία σειρά η οποία έχει αγαπηθεί όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση. Μία σειρά την οποία όλοι όσοι την έχουμε παρακολουθήσει, θα την θυμόμαστε πάντα με νοσταλγία. Μία σειρά “έργο τέχνης” την οποία υπέγραφαν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου.

Ο Μιχάλης ,λοιπόν, φιλοξενήθηκε σήμερα στους “Κου-Κου” του Star και μας αποκάλυψε πολλά κι ενδιαφέροντα για τις “Χάριτες”.

Ο καταξιωμένος δημιουργός ανάμεσα στα άλλα μας “μαρτύρησε” πως η σειρά πριν παίξει στο Mega και αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της για πάντα την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, είχε κατατεθεί και στον ΑΝΤ1, αλλά και στην ΕΡΤ κι εκεί δεν την είχαν δεχτεί, γιατί απλά δεν την είχαν… πιστέψει!

Επίσης οι “Χάριτες” δεν θα ήταν… τρεις, αλλά τέσσερις, μιας κι αρχικά το επιτυχημένο, συγγραφικό δίδυμο είχε προτίνει και στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να πρωταγωνιστήσει. Όμως, η θεά Μίρκα αν κι αρχικά είπε πει το “ναι”, στην συνέχεια τελικά, αποχώρησε.

Όπως και να ΄χει ένα είναι σίγουρο οι “Χάριτες” ήταν μοναδικές, απολαυστικές, ανεπανάληπτες και τις λατρέψαμε απόλυτα!!!

 

Read More

And More