Τριαντάφυλλος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από αποτυχία σε αποτυχία δεν γίνεται»

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου «τα έβαλε» ο Τριαντάφυλλος στο Καλοκαίρι Yes. Μετά τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που απαντούσε για το «κυνηγητό» της φίλης της στη Μύκονο, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάει από «αποτυχία σε αποτυχία».

«Δηλαδή εσείς που είστε της τηλεόρασης, το Shopping Star είναι πια τόσο τεράστιο; Δεν έγινε και κάτι… Δεν θα παρουσιάσει και η Ρούλα Κορομηλά το Fame Story. Χαλαρώστε λίγο! Μην τρελαίνεστε, δεν έγινε και κάτι. Εξηγώ ότι έρχεται από μία αποτυχία, που ήταν στο Love Island; Ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν το έβλεπε. Πήγαινα να το βάλω και άλλαζε! Βρε πολύ όμορφη και πολύ καλή είναι… Κάτσε να δούμε, γιατί η Βίκυ Καγιά είναι η Βίκυ Καγιά. Είναι σταρ» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος τόνισε στον Τριαντάφυλλο πως υπάρχει περίπτωση να βγάλει κι εκείνος ένα τραγούδι που μπορεί να μη γίνει επιτυχία.

«Πολύ ωραία τα λες, αλλά από αποτυχία σε αποτυχία δεν γίνεται» αποκρίθηκε ο τραγουδιστής.

Λίγα λεπτά, ο Τριαντάφυλλος επανήλθε στο θέμα και απευθυνόμενος στον Φοίβο Παπαδάκη, είπε: «Είναι άλλο ένας τραγουδιστής όπως ο Ρέμος που έχει αφήσει ιστορία κι άλλο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι έχει κάνει η Ηλιάνα; Το Love Island. Σε πήγα πίσω γιατί το κρατάω μέσα μου».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More