Τσουρός σε Αλεξανδράκη: «Ακατάλληλο, που ενώ βοηθάς τους σεισμόπληκτους, πήγες να κάνεις πλάκα ότι παντρεύεσαι»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, 12 Οκτωβρίου, στην εκπομπή Mega Καλημέρα και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον γάμο της και το… μπέρδεμα που έγινε με την ημερομηνία, μετά την εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι.

«Μπορώ να σας δείξω τα σχόλια στο Instagram, που όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορούσαν να εστιάσουν στη συγκέντρωση των πραγμάτων για τους σεισμόπληκτους αλλά εστίασαν στην ημερομηνία του γάμου μου» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Τώρα πραγματικά…Εσύ περίμενες να εστιάσουν από σένα στη συγκέντρωση πραγμάτων ή στην ημερομηνία το γάμου;» απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

Και στη συνέχεια σημείωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχει να κάνει με την ανθρωπιά. Η ανθρωπιά έχει χαθεί. Έχω έρθει σε επαφή με φορείς για τους σεισμόπληκτους και είναι ακατάλληλοι γιατί δυστυχώς κοιτάνε πώς να τα φτιάξουνε μεταξύ τους και να επωφεληθούν πάνω στον πόνο και στη δυστυχία των συγκεκριμένων ανθρώπων».

«Ακατάλληλο είναι και αυτό που έκανες κι εσύ, που ενώ βοηθάς τους σεισμόπληκτους, να πας να κάνεις πλάκα ότι παντρεύεσαι» ανταπάντησε ο Κώστας Τσουρός. «Με ποιον μιλάω;» αναρωτήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συμπλήρωσε «Τόση κάψα με τον γάμο μου;».

«Αν με ρωτάς εμένα, καμία κάψα» κατέληξε ο δημοσιογράφος γελώντας.

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε στο τέλος ότι δεν επιθυμεί να χαλάσουν τη διάθεσή τους.

Read More

And More