Τζώρτζια Κεφαλά: «Εμείς ήμασταν σίγουροι, κάναμε την προσπάθεια και μας βγήκε σε καλό τελικό»

Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε για τη ζωή της και την πορεία της στο τραγούδι δίνοντας τη νέα της συνέντευξη στο Στούντιο 4 και στον Κωνσταντίνο Κούρο.

Η frontwoman των «Μπλε» μίλησε για το ξεκίνημά της στο δημοφιλές συγκρότημα, την παρουσία της στον χώρο της ροκ μουσικής αλλά και τη μητρότητα που την άλλαξε.

«Μεγάλωσα στην Αθήνα και στο Κολωνάκι, σε μια οικογένεια φτωχών και έζησα αυτή την αντίθεση του πολύ χρήματος και του λίγου. Οι γονείς μου δουλεύανε και θυμάμαι έντονα την μοναξιά στα παιδικά μου χρόνια. Ήταν όμορφα, κάνανε ότι μπορούσανε, μας παρείχαν σχεδόν τα πάντα», ανέφερε για τα παιδικά της χρόνια η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Όταν μου προτάθηκε να μπω στους Μπλε, λειτούργησε αυτή η αίσθηση του ενστίκτου. Παρ’ όλο που όλοι γύρω μου μού έλεγαν ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα και ότι μάλλον θα χάσουμε από αυτή τη σύγκριση», αναφέρθηκε για την εποχή που ξεκίνησε ως τραγουδίστρια του  συγκροτήματος «Μπλε».

Και πρόσθεσε: «Ήταν απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ούτε στο εξωτερικό δεν έχει γίνει αυτό. Να φύγει δηλαδή ο τραγουδιστής ή η τραγουδίστρια από ένα πετυχημένο συγκρότημα και αυτό να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία. Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι θα κάνουμε αυτή την προσπάθεια, την κάναμε και νομίζω ότι μας βγήκε σε καλό τελικά» παραδέχτηκε η Τζώρτζια Κεφαλά μιλώντας στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4.

Read More

And More